Underbara barn <3

Har sagt nu i jul att Hampus "nyårs-löfte" -om man kan säga så- ska vara att han slutar med napp och det har vi förklarat för honom att han är så stor och att nu vill Melvin ha hans nappar.. Och igårmorse slutade han självmant med det, han somnade på kvällen utan den och har inte vaknat i natt och velat ha den! :) Ingen annan är gladare än jag :D

Melvin använder inte napp, aldrig varit så intesserad av den. Enda gångerna han tar den är nar han sitter i bilbarnstolen och vi är iväg och han är hungrig!

Och Melvin har enda sen han var 1 månad gammal sovit hela nätterna utan att äta, i natt sov han mellan 21.30 och 8.00 :) sen somnade han om och så väckte Hampus honom vi 10.00 då han själv steg upp! Morgontrötta barn - ME LIKE!  Annars brukar Melvin vakna vid 06.30 och vilja äta för att sen somna om igen.

När Hampus var lika liten så åt han med 2-3timmars mellanrum dygnet runt till han var över året så detta är rena lyxen!!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Tack för din kommentar i min blogg! Ja, det är verkligen tråkigt att ta beslut om när ens gamla djur måste få "vandra vidare"... jättetufft beslut men jätteviktigt att fatta det.. Vilken fin blogg du har! :)

2010-12-31 @ 14:59:32
Postat av: Isabel

Glömde min bloggadress! :)

2010-12-31 @ 14:59:52
URL: http://isabeltrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0